Hoidot:                       Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät halvempi hoitohinnasto klo. 16 asti, sitten normaali hinnasto. 

Klassinen hieronta


Hieronnalla tarkoitetaan pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa hoitoa, joka tapahtuu sivelyjen, hankausten, pusertelujen ja erilaisten taputusten muodossa. Hieronta on lihasten hoitokäsittelyä ja muokkaamista parantavassa merkityksessä. Siihen liittyy aina halutun vaikutuksen mukainen paine ja /tai kudoksen venytys. Hieronnalla on aina tavoite. Sillä pyritään vähentämään ja ehkäisemään lihasten jännityksestä aiheutuvia kipuja ja särkyjä sekä ennaltaehkäisemään erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, edistämään paikallisen nestekierron ja aineenvaihdunnan toimintaa sekä rentouttamaan. Lisäksi hieronnalla on todettu merkittävä apu aktivoimaan elimistön omia parantavia mekanismeja. Se rentouttaa koko kehoa ja mieltä.

Hinnoittelu (Klassinen)

30 min                                     26/30 ¢

45 min                                     36/40 ¢

60 min                                     46/50 ¢

75 min                                     52/56 ¢

90 min                                     66/70¢

120min                                    76/80¢

                                      Urheiluhieronta


Hieronta on osa urheilijan lihashuoltoa. Urheiluhieronnassa sovelletaan klassisen perushieronnan soveltamista urheilijan tarpeisiin. Urheiluhierontaotteissa paine suunnataan poikittaisesti lihassyiden kulkusuuntaan nähden. Tämä venyttää voimakkaasti lihassyitä irti toisistaan ja poistaa sidekudoskiinnikkeitä. Otteet ovat voimakkaammin muokkaavia kuin klassisessa hieronnassa. Hieronta pitää sisällään kaikki ne toimenpiteet, joiden avulla edistetään rasituksesta palautumista ja vammojen ennaltaehkäisyä sekä jälkihoitoa. Hieronta auttaa rentoutumaan ja keskittymään tulevaan harjoitukseen /kilpailuun sekä parantaa suorituskykyä. 

Hinnoittelu (Urheilu)

30 min                                        26/30 ¢

45 min                                        36/40 ¢ 

60 min                                        46/50 ¢

75 min                                        52/56 ¢

90 min                                        66/70¢

120min                                        76/80¢

Intialainen päähieronta


Syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka vaikuttaa monin tavoin kehoon ja mieleen. Olo on hieronnan jälkeen seesteinen ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Hoitoon kuuluu niska-hartiaseudun, päänahan ja halutessaan kasvojen helläväainen, mutta tehokas hoito. Hieronta on hyväksi unettomuuteen, jännitystiloihin, migreeniin ja pääsärkyyn sekä niska- ja hartiaseudun jännityksiin, silmien rasitusoireisiin, kasvohermosärkyihin, hius- ja päänahan ongelmiin, stressiin, masennukseen sekä jopa tinnitykseen.

Hinnoittelu

45min                   40/45 ¢

Kuumakivihieronta


Hieronta tehdään kuumassa vedessä lämmitetyillä sileillä kivillä. Kivillä hierotaan lihaksia, jolloin lämmön vaikutus saadaan aikaan myös syvempiin kudoksiin. Kivet lämmittävät lihaksia, nopeuttavat aineenvaihduntaa ja rentouttavat kokonaisvaltaisesti. Kuumakivihieronta on hierontaa ilman kivun tunnetta.

 Varaus soittamalla, koska kivien on annettava lämmetä ennen hoitoa.

Hinnoittelu 

60 min                  50/55 ¢

90 min                  70/75 ¢

120 min                80/85 ¢Raskaushieronta


Hierontaa tulevalle äidille pienokaista hellien. Hoito tehdään siihen tarkoitetuilla aputyynyjen avulla ja hoito on turvallista raskauden aikana. Jos sinulla on ollut ongelmia raskauden aikana tai aiempien raskauksien aikana, muista keskustella niistä ensin hoitajasi kanssa ja kysy aina tällaisissa tapauksissa oman lääkärisi mielipide hoidosta. 

Öljynä käytän lämmitettyä viinirypäleöljyä, joka on puhdasta niin tulevalle äidille kuin lapselle. Rentouttava hoito, joka vaikuttaa myös raskauden aikaisiin vaivoihin.

Hinnoittelu

45min                   50 ¢

90 min                  75 ¢


REIKI energiahoito


Reiki on japanilainen Mikao Usuin kehittämä energiahoitomuoto. Reikihoidossa hoitaja toimii energiakanavana omien käsiensä välityksellä. Hoidon aikana asiakkaan koettu syvä rentous laukaisee stressiä ja avaa energiatukkoisuutta, mikä puolestaan nopeuttaa kehon paranemisprosessia. Kivut ja säryt helpottuvat sekä omat voimavarat lisääntyvät. Hoidettavan keho ottaa vastaan juuri sen verran energiaa kuin hän tarvitsee ja pystyy vastaanottamaan. Reikihoito sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Hinnoittelu

90min                 50/54 ¢ Lahjakortti hoitoihin


Anna lahjaksi hoito.  

Saatavana on myös lahjakortteja ko.hoitoihin.

Paikan päältä hinnaston hinnat, postitettuna hinnaston hinta + 2¢. Lahjakortti postitetaan heti samana päivänä, mutta sen perille tuleminen voi kestää useita päiviä postin puolelta. 
Voin myös kirjoittaa kortin tiedoillasi ja ottaa siitä kuvan, joten voit postittaa sen kätevästi sähköpostina tai puhelimellasi. 

Sarjakortit


Sarjakortit käytössä:

Sarjakortti 5x45 min                        160/180¢

(voimassa ostopäivästä 1/2 vuotta)  

Sarjakortti 5x60 min                       200/225¢

(voimassa ostopäivästä 1/2 vuotta)           


Sarjakortit voimassa huom! vain 1/2 vuotta, koska se on tarkoitettu käyttämään sarjahoitoon.                                    

Tietoa hieronnasta

Hieronnan tavoittee


 • Lihaskireyden- ja jännitysten poistaminen
 • Lihasten elastisuuden ylläpitäminen ja lisääminen
 • Kuona-aineiden poistaminen
 • Verenkierron parantaminen
 • Nivelten liikkuvuuden parantaminen
 • Rentoutuminen
 • Palautuminen
 • Yleinen hyvinvointi, mieli ja keho

                                            -

Hierontaan on hyvä tulla, kun haluat apua esim. lihasten särkyyn- tai jännitystiloihin, ongelmien ennaltaehkäisyyn, nestekierron, aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastumiseen, nivelliikkuvuuden parantamiseen, stressiin, kehon rentoutumiseen.

Muista, että hierontaan ei pidä olla mitään erityistä syytä tai vaivaa, tule vain nauttimaan rentouttavasta hoidosta.

 

Esteitä hierontaan tulolle: 

 • Pahanlaatuiset kasvaimet (syöpä)
 • Laskimosairaudet (laskimotukokset, suonikohjut)
 • Verisuonten ahtaumasairaudet tai pitkälle edennyt diabetes
 • Verenvuototauti
 • Sydänsairaudet
 • Ääreis-ja keskushermostoperäiset halvaukset
 • Suurentuneet imurauhaset
 • Tyrä
 • Ihosairaudet (bakteeri- ja sienisairaudet)
 • Infektiot ihossa (märkäpaise, karvatupentulehdus,imusuonitulehdukset, paha akne)
 • Tuoreet vammat (lihasruhjeet, revähdykset, venähdykset, nyrjähdykset)
 • AIDS/HIV

Jos sinulla on jokin edellä mainituista sairaus tai olet epävarma hieronnan sopivuudesta, niin kysythän aina lääkäriltäsi, onko hieronta sinulle sopiva hoitomuoto.

Varaa hieronta-aika